רישום לכיתות ז' וכיתות י'

הורי ותלמידי שכבת ו העולים לכיתה ז' – להלן הטפסים למילוי והעלאה לטופס הרישום שקיבלתם.

לכניסה לטופס הרישום  – יש להיכנס לקישור – https://forms.gle/pTcKv9EtBpoQDfMF8

אישור הורים לשימוש במדיה דיגיטלית ללמידה ורשתות חברתיות
טופס הורים גרושים פרודים מעודכן

הורי ותלמידי שכבת ט' –

בשבועיים האחרונים התקיימו מפגשים עם מנהלת בית הספר שרה הלפרין ומנהל החטיבה העליונה ליאור צורף-זרגרי , בכל שכבת ט'. במפגשים קיבלו התלמידים מידע על מבנה הלמידה בחטיבה העליונה ומבנה תעודת הבגרות.

בנוסף, התקיים "מפגש חשיפה למגמות" עם רכזי ותלמידי המגמות- לתלמידי השכבה

חלק ד': "מפגש חשיפה להורים" התקיים בזום ולהלן הקלטה –
מפגש הורי שכבת ט לקראת שנת הלימודים תשפ"ה (youtube.com)

ספרי לימוד לשנת תשפ"ד  (רשימות ספרי לימוד לשנת הלימודים הבאה יתפרסמו לקראת סוף שנת הלימודים)

בית הספר ממשיך גם השנה בפרוייקט השאלה דיגיטלית המידע לגבי התשלום וההצטרפות ישירות מול קלאסוס יישלח אליכם בהמשך החופשה. השימוש בקלאסוס מחייב הגעה בכל יום עם מחשב או טאבלט טעון לבית הספר. אין להשתמש בטלפון סלולרי בשיעורים.
להלן רשימת הספרים באם תבחרו לרכוש אותם עצמאית. לשימת ליבכם, גם אם בחרתם להצטרף לקלאסוס קיימים מספר ספרים שיהיה עליכם לרכוש מודפסים בנפרד כמפורט ברשימות ולחילופין – ישנן תוכניות לימוד שמתקיימות רק באופן דיגיטלי ואם תרכשו ספרים תצטרכו לרכוש את אותן באופן דיגיטלי בנפרד.

** יתכנו שינויים בספרי הלימוד    **

רשימת ספרי י' עודכנה 5.9