ספרי לימוד לשנת תשפ"א

ביוזמת הנהלת בית הספר, ובעצה אחת עם וועד ההורים, אנו שמחים לקדם תכנית של למידה בסיוע אמצעים דיגיטליים בשנת הלימודים הבאה תשפ"א. התכנית מבוצעת במסגרת התכנית הלאומית של משרד החינוך, "התאמת מערכת החינוך למאה ה-21" – הוראה ולמידה  באמצעות ספרים דיגיטליים, שיהיו נגישים לתלמידים באמצעות מכשיר ממוכן.

סביבת הלימודים שבה בחר בית הספר לעשות שימוש הינה: "classoos". סביבה זו כוללת את הילקוט האישי של התלמיד ומערכת המאפשרת למורים לנהל את חומרי הלימוד. בתוך classoos,  יימצאו כל ספרי הלימוד של התלמיד במהדורה דיגיטלית. מהדורה זו תכלול את הספר הרגיל, בתוספת של קישורים, משימות חקר באינטרנט ויישומים אינטראקטיביים נוספים. ספרים אלו יחליפו לחלוטין את ספרי הלימוד המודפסים, ויירכשו במקומם.

מעבר לספרי הלימוד הרגילים, יכניסו המורים בהדרגה לתוך הילקוט הדיגיטלי, באופן שוטף תכנים חדשים שהם יצרו.

מחיר לשנה

• לתלמידי כיתות ז',ח', ט': 280 ₪ + 30 ₪  עבור הרשיון השנתי
  • לתלמידי כיתות י', יא':   320 ₪ + 30 ₪  עבור הרשיון השנתי
  • לתלמידי שכבת יב' תתאפשר רכישה פר ספר באתר ללא התחייבות לחבילה של 320 ש"ח וללא עלות רשיון שנתי.

בהמשך החופשה תקבלו לינק לרכישת ספרים ישירות באתר קלאסוס. אין להתחבר עדיין לאתר.

להלן רשימות הספרים לפי שכבות באם תבחרו לרכוש ספרים ולא להתחבר להשאלה דיגיטלית.

רשימת-ספרי-לימוד-שכבת-ז-תשפא -ליידי-דייויס (1)

רשימת-ספרי-לימוד-שכבת-ח-תשפא-ליידי-דייויס-1