רישום לכיתות ז' וכיתות י'

להלן מצגת החשיפה שהוצגה להורי שכבת ו' העולים ל-ז-

ערב-הורים-פתוח-תשפ_ב.pptx-1-חטב
פתוח להורי ו'"]

הכנסו ללינק למידע נוסף על בית הספר והמעבר לחטיבה.

•         במהלך שנת הלימודים – מפגשי היכרות וחשיפה לתלמידי כיתות ו' בתי ספר מזינים
  • בימים הקרובים ישלח להורים טופס רישום, מילוי פרטים ובחירת חברים – יש להשלימו עד לתאריך 1.6.2022.
  • במהלך חופשת הקיץ –
    – פרסום שיבוץ הכיתות (למייל ההורים)
    – מפגש היכרות כיתתי ופסטיבל טכנולוגי כולל חיבור למייל הבית ספרי. יש להצטייד במכשיר קצה טאבלט/מחשב נייד.
    –  שיחות אישיות עם מחנך,ת הכיתה בתיאום מראש
    ההשתתפות במפגשים אלה הינה חשובה ומהווה חלק מתהליך הקליטה המיטבי של התלמידים אנא היערכותכם בהתאם.
    לידיעתכם, החל משנת תשפ"א בבית הספר קיימת השאלת ספרים דיגיטלית. הנחיות ולינק הרישום אליה יישלח עם שיבוץ הכיתות.

המפגשים הרלוונטיים לנרשמים לשכבת י':
– מילוי טפסים (בחירת מגמות, בחירת חברים, פרטים על התלמיד – ימולא על ידי ההורים. יש למלא את כל הטפסים עד 28.4.2022.
– פרסום שיבוץ הכיתות (למייל בית ספרי של התלמידים) – ייעשה ב- 24.8.2022
– שיחות אישיות עם מחנך,ת הכיתה בתיאום מראש
לידיעתכם, גם השנה אנו ממשיכים בפרוייקט השאלת ספרים דיגיטלית. הנחיות ולינק הרישום אליה יישלח עם שיבוץ הכיתות

הורים שלא השלימו את הרישום ומילוי טפסים – להלן הטפסים שיש להדפיס, למלא ולהביא למפגש האישי עם המחנך.ת

הצהרת בריאות – יש להדפיס, למלא ולשלוח על התלמיד / תלמידה למפגש ההיכרות עם מחנך.כת הכיתה.

שימוש במדיה ופלטפורמות דיגיטליות

טופס הורים פרודים/גרושים