חינוך חברתי במחצית א'

בתחום החברתי לא שוקטים על השמרים. התחלנו את השנה במעגלי שיח ביום הזכרון לרבין בנושא: "איזו מדינה אתה רוצה לראות כאן"? ובהמשך היום נערך טקס מרגש ע"י תלמידי שכבת ט' בניצוחה של מיכל קונפורטי.

המשכנו לשבוע הישראלי שכותרתו הייתה "ישראליות משותפת". במסגרת שבוע זה צפו תלמידי ביה"ס במופע של הצמד "קפה שחור חזק", צפו בהצגות "שוקו וניל", "כן,לא,שחור לבן", לקחו חלק בפעילויות מגוונות בכיתות עם מדריכי הצופים, אלופי צה"ל, מפגשים עם בתי ספר  ואוכלוסיות שונות.

יצאנו לחופשת חנוכה עם טעם של סופגניה ובצפייה משותפת, תלמידים ומורים כאחד, בסרט המרגש "פלא" בקולנוע.

לאורך כל התקופה עסקו התלמידים במקביל גם במעורבות חברתית רבה ומגוונת המחוברת הן לחנוך החברתי והן לפדגוגיה אותה למדו במקצועות השונים.

בין שלל הפעילויות וההתנדבויות ניתן היה למצוא אותנו בבתי חולים, ביום התודה מטעם עמותת "לתת", באריזת ירקות ב"לקט ישראל", מלמדים ניצולי שואה לתפעל סלולרי, רוקדים עם ילדי בי"ס ונצואלה, משתתפים בכנס דב לאוטמן לחינוך, מטפחים את הגינה הקהילתית בשכונה, תורמים דם, מנקים חופים ועוד ועוד…