הרשמה לבית הספר

רישום לכיתות ז'

הורים ותלמידים יקרים,

הרישום כולל מילוי של שני שאלוני רישום מקוונים:

1. שאלון פרטים אישיים – טופס רישום מקוון הכולל מילוי פרטים אישיים ובחירת שפה זרה שנייה (ערבית/צרפתית).
  1. טופס לצירוף קבצים סרוקים – רישום מקוון בו עליכם לצרף במרוכז את הטפסים הבאים:
  • טופס הצהרת בריאות – סרוק
  • טופס אישור פרסום באתר אינטרנט של בית הספר – סרוק
  • תעודת סוף שנה כיתה ו' – סרוק
  • קובץ תמונת פספורט – עם שם התלמיד/ה בשם הקובץ
  • טופס הורים פרודים/גרושים (במידה ורלוונטי) – סרוק

שימו לב: על מנת למלא את טופס צירוף הקבצים יש להזדהות באמצעות חשבון ג'ימייל. מומלץ להזדהות עם החשבון הבית ספרי (כמוסבר בסעיף א').

לא ניתן לצרף קבצים לטופס ללא הזדהות עם חשבון ג'ימייל.

במידה ולא הצלחתם לצרף קבצים:

1. נסו להתחבר לחשבון הג'ימייל הבית ספרי, ולא לחשבון אחר.
  2. נסו למלא את הטופס דרך מחשב, ולא דרך טלפון/טאבלט.
  3. נסו להיכנס מדפדפן אחר שאינו מחובר לחשבון ג'ימייל.

במידה וברשותכם אבחון, יש להעביר עותק מצולם לידי יועצת בית הספר.

אנו מברכים אתכם על הצטרפותכם למשפחת ליידי דייויס.

ימים אלו אתם נמצאים בעיצומו של תהליך הפרידה ואירועי הסיום מבית הספר היסודי. כדרכם של החיים, מחכה לכם תקופה חדשה ומאתגרת בשלב הבא בחייכם, בבית ספרכם החדש, "ליידי דייויס".

אנו מקווים כי במהלך שש השנים בהם תלמדו בביה"ס תחוו חוויות לימודיות, חברתיות ואישיות מקדמות ומעצימות.

אנו, הצוות החינוכי בביה"ס, ערוכים ומוכנים לבואכם ובתום חופשת הקיץ נקיים מפגשים אישיים וכיתתיים שמטרתם היכרות, גיבוש וקליטתכם בביה"ס.

השנה, תהליך הקליטה לביה"ס ייעשה באופן מקוון ועפ"י ההדגשים הבאים:

א.    קבלה וכניסה לחשבון אימייל בית ספרי – לכל תלמיד/ה בליידי דייויס נוצרה כתובת אימייל בית ספרי בסביבת גוגל (ג'ימייל – G-suite for Eduation). כתובת החשבון תחולק לכם על ידי צוות בית הספר היסודי.

–         שם החשבון הוא על פי המבנה הבא:         name"@ld.amalnet.k12.il"

–         הסיסמה הראשונית של החשבון היא – amal1234, אותה יש להחליף עם כניסתכם הראשונית לחשבון דרך ג'ימייל.

שימו לב: חשבון זה משמש את תלמידי בית הספר לכניסה למערכות המקוונות והלימודיות של בית הספר, ובכלל זאת לטופס הרישום המקוון.

ב. החל מהתאריך ה-1.7.18 ועד לתאריך ה-8.7.18 ניתן יהיה להירשם לבית הספר באמצעות אתר בית הספר.

ביום א'  1.7.18   בין השעות 8:30 – 14:00 מזכירות ביה"ס והיועצות יעמדו לרשותכם.

טפסים לרישום תלמידי ותלמידות שכבת ז'

יש למלא, לסרוק, ולהעלות לטופס לצירוף קבצים סרוקים - הקישור בראש העמוד